ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Un nou nume își face loc elita Ligii I Sud! ATV ROM a învins-o pe Liverpool și luptă pentru podium

Liga I Sud propune în acest sezon mai multe echipe noi ce promit să aibă un cuvânt greu de spus în lupta care se va da până la finalul campionatului pentru locurile de pe podiumul clasamentului final.

Una dintre aceste formații este ATV ROM, care, după un început de sezon cu 7 puncte acumulate în 4 etape, marți seara a susținut și a trecut examenul de maturitate în fața liderului Liverpool Team.

Cu foștii jucători din Liga I Alex Ioniță și Doru Bratu în teren, ATV ROM a produs surpriza etapei a cincea în Liga I Sud și s-a impus cu 4-2 în fața „Cormoranilor”, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1.

Liverpool Team a deschis scorul prin Robu Alin, însă băieții de la ATV ROM nu s-au lăsat demoralizați și au reușit să revină până la finalul primului mitan, pentru ca în partea secundă să controleze complet jocul și să ducă scorul la 4-1, prin reușitele semnate de Ion Lucian (2), Alex Ioniță și Telea Alexandru.

În zadar au încercat „Cormoranii” să mai obțină ceva din acest joc pe final, golul lui Robu Alin din ultimele minute ale partidei nefăcând decât să stabilească scorul final la 4-2 în favoarea celor de la ATV ROM.

În urma acestui rezultat, ATV ROM acumulează 10 puncte și ocupă poziția a patra a ierarhiei, în timp ce Liverpool se menține în fruntea ierarhiei, cu 12 puncte, cel puțin până la meciul celor de la B&B.

Articole similare

Close