Articole

Gigantii isi continua forma buna aratata in ultimele meciuri, aseara invingand L.s.T. Racari cu 8-3, meci de Liga a II a Seria 2!

Dupa cum am observat in ultima perioada, echipa Gigantii este intr-o continua crestere de forma, venita si pe fondul intaririi lotului, aseara, pe terenul din Agronomie, acestia avand de disputat meciul de Liga a II a Seria 2 cu L.s.T. Racari.

Cu toate ca locurile ocupate in clasament, inaintea desfasurarii acestei partide, o puteau da pe Racari favorita, nu acesta a fost si cursul jocului. Doar prima repriza a fost una stransa, incheiata la egalitate, scor 2-2, dupa ce L.s.T. Racari a condus de doua ori, prin golurile lui Mihailescu Andrei, in minutul 3, respectiv Costin Marius, in minutul 12. Neacsu Iulian si Lincu Laurentiu de la Gigantii, au anulat avantajul celor de la Racari, in minutele 5 si 19.

Dupa o prima repriza stransa, Gigantii au preluat fraiele partidei, dominand categoric aceasta repriza secunda. In minutele 23 si 24, acestia preiau conducerea, 4-2 prin reusitele lui Tudose Remus respectiv Albu Antonio. Cu toate ca L.s.T. Racari s-au apropiat la doar un gol distanta in minutul 28, prin Petrache Remus, acesta a fost ultimul gol marcat de ei in acest meci. Echipa aflata in avantaj inscrie de inca 4 ori pana la finalul meciului, cate un gol pentru Dima Eugen, Albu Antonio, Tudose Remus si Neacsu Iulian, goluri ce stabilesc scorul final, 8-3 in favoarea echipei Gigantii.

 

Articole similare

Close