ArticoleLiga 1

Meci nebun între FC Devils și Real București! Care a fost rezultatul final

Real București și FC Devils au oferit un meci extrem de tensionat în duelul lor direct contând pentru etapa secundă a Ligii I Zona Sud.

Disputa de pe terenul din Dristor a fost una plină de răsturnări de situații și s-a soldat cu victoria celor de la FC Devils, scor 4-3, după ce la pauză Real București conducea cu 2-1.

Experiența în Primul Eșalon și-a spus cuvântul în debutul partidei, iar Real București a început excelent jocul, punctând în minutele 10 și 14, prin Voinea Andrei.

FC Devils a dat imediat semne de revenire și a redus din diferență după un sfert de oră de joc, grație golului marcat de Vlad Daniel.

Fosta divizionară secundă a ieșit mult mai montată de la cabine și a trecut în avantaj după o jumătate de repriză, mulțumită „dublei” semnate de Pricop Costin, în minutele 26 și 29.

Real București nu a acuzat șocul primirii celor două goluri și a egalat în minutul 32, prin Bostan Marius.

Finalul a fost unul incendiar, în care ambele echipe au căutat golul victoriei, iar cei care au avut câștig de cauză au fost băieții de la FC Devils, care au lovit decisiv în minutul 37, prin Nicola Alexandru, și s-au impus cu 4-3, obținând astfel al doilea succes din tot atâtea partide disputate în Liga I.

În urma acestui rezultat, FC Devils acumulează șase puncte și ocupă locul 6 al ierarhiei, în timp ce Real București este pe 15 și încă așteaptă să câștige primele puncte ale sezonului.

Articole similare

Close