Articole

Remiza, 3-3, in F.C. Devils – F.C. Sebastian, meci din Liga II Seria 2!

F.C. Devils, ocupanta locului 11 in Liga II Seria 2, a intalnit aseara pe terenul din intrarea vrabiei nr.22 formatia F.C. Sebastian, locul 16 inaintea acestei confruntari.

F.C. Sebastian este echipa ce controleaza prima repriza, Marin Marius fiind jucatorul ce ajuta foarte mult prin tehnica arata in aceasta confruntare. Scorul este deschis de acesta in minutul 17, minut in care F.C. Devils cedeaza pe faza defensiva, 1-0 pentru F.C. Sebastian. In repriza secunda, pe fondul caderii din punct de vedere fizic al celor de la F.C. Sebastian, F.C. Devils inscrie de 3 ori in minutele 30, 32 si 33 prin Preda Catalin si Urlan Nicolae. La 3-1 pentru F.C. Devils, baietii din Sebastian se trezesc si isi amintesc ca au castigat o prima repriza, revenind in joc prin omul meciului pentru ei Marin Marius. Golul de 3-2 vine in minutul 37 iar in minutul 38 vine si egalarea, reusita de acelasi jucator.

Egalitate in acest meci, 3-3, intr-un meci in care prima repriza a apartinut celor de la F.C. Sebastian, iar a doua celor de F.C. Devils, un scor echitabil putem spune, cate un punct pentru fiecare echipa.

Articole similare

Close