Articole

Remiza, 2-2 in meciul celor de la Gigantii cu F.C. Sebastian din Liga II Seria 2!

Locurile 15 si 16 din Liga a II a Seria 2 s-au intalnit aseara pe terenul de la Baza Sportiva Progresul. Gigantii si F.C. Sebastian, doua echipe aflate la subsolul clasamentului, cu un parcurs similar dar cu precizarea ca F.C. Sebastian are 3 meciuri in minus fatza de Gigantii.

Inca din prima repriza avem un meci incrancenat, cu orgolii mari, o repriza cu dueluri tari. Tudor Florian vede un cartonas galben in minutul 8 pentru F.C. Sebastian iar Albu Antonio pentru Gigantii primeste de asemenea un cartonas galben in minutul 4 al partidei. Fazele de poarta nu au intarziat sa apara, dar fara a schimba scorul pe tabela de marcaj, scor alb la fluierul pauzei.

In debutul actului secund, Ilie Marian deschide scorul pentru F.C. Sebastian in minutul 21, iar un minut mai tarziu Albu Antonio vede al doilea galben si implicit cartonasul rosu, lasand echipa Gigantii in 5 oameni. Pe fondul omului in plus F.C. Sebastian inscrie golul 2 prin Constantin Adrian in minutul 25 iar meciul parea ca se indreapta spre o victorie a acestei echipe. Planurile aveau sa le fie date peste cap atunci cand in minutul 26 Tudor Florian vede si el al doilea galben iar F.C. Sebastian ramane de asemenea in 5 oameni, pentru Gigantii ramanand doar un minut de joc pana sa poata baga un nou jucator in teren. In minutul 33 Gigantii reduc din diferenta prin reusita semnata Balaceanu Ionut iar insistenta lor pe faza ofensiva a dat roade, pe final de partida acestia reusind si golul egalizator, gol marcat de Costache Alexandru in minutul 40. Cate un punct de fiecare echipa dupa acest meci, un meci pe care cei de la F.C. Sebastian credeau ca il au in mana, dar in care Gigantii nu au renuntat nici o clipa.

Articole similare

Close