ArticoleLiga 1

Spectacol în derby-ul suferinței! Ambianța Steaua a mitraliat-o pe Fair Play și obține primele puncte din acest sezon

Ambianța Steaua și Fair Play s-au întâlnit marți seară, pe terenul din Dristor, în derby-ul suferinței din Liga I, între două echipe fără punct câștigat după primele patru etape.

În ciuda situațiilor din clasament, cele două formații au oferit un veritabil spectacol fotbalistic în meciul direct, în care s-au marcat nu mai puțin de 16 goluri.

Ambianța Steaua a intrat cu avantaj minim la cabine, 3-2, dar în partea secundă a zburdat pe teren și s-a impus în final cu scorul de 11-5, răzbunându-se parcă pe Fair Play pentru toate nereușitele cu care s-a confruntat în acest start de sezon.

Trei hat-trick-uri au marcat băieții de la Ambianța Steaua, prin Stanciu Traian, Munteanu Gabriel și Ghiță Gelu, în timp ce Stanciu Constantin și Bratu Andrei au punctat câte o dată pentru învingători.

De partea cealaltă, Botea Andrei a reușit o „dublă” pentru Fair Play, care a mai înscris prin Anghel Dan și Daniel Dincă și a beneficiat și de un autogol.

În urma acestui rezultat, Ambianța Steaua acumulează trei puncte în clasament și urcă până pe locul 15, în timp ce Fair Play rămâne fără punct câștigat în acest sezon și ocupă poziția a 17-a în Liga I.

Articole similare

Close