ArticoleLiga 2

FC Juve a avut serios de tras în disputa cu FC Stejar și s-a impus la limită

FC Juve, una dintre echipele din Liga a II-a Sud care luptă cu șanse reale la promovarea în Liga I, a susținut luni seară un test extrem de dificil în compania lui FC Stejar, formație situată la jumătatea ierarhiei.

FC Juve a pornit mai greu în disputa de pe terenul din Ghencea, astfel că FC Stejar a intrat în avantaj la cabine, scor 2-1.

Motivați de dorința de a menține contactul cu primele două clasate și de a-și păstra intacte șansele la promovare, băieții de la FC Juve au ieșit mult mai motivați de la cabine și au făcut o repriză secundă excelentă, pe care și-au adjudecat-o cu 4-2, răsturnând astfel situația de după prima repriză și impunându-se cu 5-4.

Grigore Adrian a reușit o dublă în poarta lui FC Stejar, în timp ce celelalte goluri ale învingătorilor le-au aparținut lui Rusu Răzvan, Moroșanu Robert și Pivniceru Răzvan.

De partea cealaltă, pentru învinșii din acest duel au înscris Popescu Cristian, o dublă, Țuțuianu Cătălin și Stan Andrei.

În urma acestui succes extrem de muncit, FC Juve acumulează 39 de puncte și ocupă în continuare poziția a treia în clasamentul Ligii a II-a Sud, în timp ce FC Stejar rămâne cu 26 de puncte și ocupă locul 11 în ierarhie.

Friendship Open Tournament, premiul din partea Ligii Prieteniei pentru echipe

Însă indiferent de rezultate și de locurile din clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa la Friendship Open Tournament, un premiu oferit de Liga Prieteniei formațiilor participante în competițiile pe care le organizează.

Friendship Open Tournament se va desfășura în perioada 10-12 august 2016, în Albena, Bulgaria, iar subvenționarea acordată de Liga Prieteniei pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă.

Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

Articole similare

Close