ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

SJCAM Romania și Liverpool Team au debutat cu dreptul în Cupa Ligii! Și ADSA-Restart Barou a obținut primele trei puncte

Seara zilei de joi ne-a adus, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, patru partide din cadrul celor trei grupe ale Cupei Ligii Prieteniei București.

ADSA-Restart Barou a câștigat primele trei puncte în Grupa A a Cupei Ligii, învingând-o în al doilea său meci disputat pe FC 48, cu 5-2, după ce a condus cu scor de neprezentare la pauză.

Ionel Tudose și George G., cu câte o dublă, au fost principalele guri de tun ale avocaților în această partidă, în care și căpitanul Robert Bucur a punctat o dată.

De partea cealaltă, FC 48 ajunge la al treilea eșec din tot atâtea meciuri jucate în Grupa A a Cupei Ligii și este practic eliminată din competiție.

La doar o zi după eșecul suferit în campionat în fața celor de la B&B, FC Berceni a dispus în Grupa B a Cupei Ligii de cei de la Dortmund București, după o primă repriză excelentă, adjudecată cu 5-1. În final, campioana în exercițiu a Ligii I Sud s-a impus cu 8-4, prin reușitele semnate de Romulus Ilie (4), Silviu Radu (3) și Trăistaru George.

Dublele reușite de Constantinescu Costin și Stoian Ciprian pentru Dortmund București nu au făcut decât să limiteze proporțiile scorului.

Liverpool Team a câștigat primul meci jucat în Grupa C a Cupei Ligii, în fața celor de la Diham Boys, cu 4-1, grație golurilor înscrise de căpitanul Robu Alin (2), Stoica Marian și Dragoș Constantin, în timp ce Tiberiu Iacob a marcat golul de onoare al învinșilor.

SJCAM Romania și Real Rapid București au fost protagonistele celui mai echilibrat meci jucat joi seara în cadrul grupelor Cupei Ligii.

După 3-2 la pauză pentru SJCAM și 3-3 la jumătatea primei reprize, SJCAM Romania a obținut victoria cu un gol marcat cu doar un minut înainte de ultimul fluier, debutând astfel cu dreptul în Grupa C a Cupei Ligii, unde Real București a ajuns la al doilea eșec consecutiv.

Articole similare

Close