Articole

Friends United obține o victorie frumoasă cu Diham Boys și urcă pe podium în Liga a III-a Seria 3

Friends United a câștigat miercuri seara, de la 20:50, duelul cu Diham Boys, scor 7-3, și a urcat până pe podiumul Ligii a III-a Seria 3.

Pe terenul de la Plazza, Diham Boys a avut un început perfect de meci, Mita George deschizând scorul în primul minut. Avantajul băieților de la Diham nu a durat însă decât șapte minute, Niță Alin reușind să egaleze în minutul 8, după care Friends United a trecut în avantataj grație golului marcat în minutul 13 de Bica Ștefan.

2-1 pentru Friends United a fost scorul pauzei, dar cei de la Diham Boys au avut un start furtunos și în partea secundă, Florea Bogdan egalând situația pe tabelă în minutul 22.

La fel ca în prima repriză, băieții de la Friends United au avut nevoie de câteva minute pentru a se dezmetici după golul primit și au revenit în avantaj la jumatea părții secunde, cu trei goluri marcate între minutele 28 și 29 de Bica Ștefan, Catar Robert și Ionașcu Iustinian.

În ciuda celor trei lovituri primite în doar două minute, Diham nu a renunțat însă la luptă și a dat semne de revenire în minutul 32, când Iacob Tiberiu a făcut 5-3, reducând din diferență.

Finalul le-a aparținut însă celor de la Friends United, care în minutele 38 și 39 au mai marcat de două ori, prin Catar Robert și Ionașcu Iustinian, reușind să se impună cu scorul final de 7-3 împotriva celor de la Diham United.

În urma acestui rezultat, Friens United a urcat pe podiumul din Liga a III-a Seria 3, în timp ce Diham Boys ocupă poziția a opta (ultima), cu trei înfrângeri în trei partide jucate.

Articole similare

Close