ArticoleLiga 2

Purtată spre victorie de Constantin Adrian, Anonim a făcut instrucție cu Diham Boys și urcă pe podium în Liga a II-a Seria 2

Anonim și FC Diham Boys au fost marți seară protagonistele unui meci spectaculos din etapa a șasea a Ligii a II-a Seria 2 din Zona Sud.

Pe terenul de la Intrarea Vrabiei, băieții de la Anonim le-au predat adversarilor o lecție de fotbal, în urma căreia au urcat pe podiumul clasamentului.

După ce a condus cu 4-1 la pauză, Anonim a continuat să atace și în partea secundă, în care a mai marcat de cinci ori, pentru un 9-4 final extrem de frumos, la capătul unei partide în care Constantin Adrian a făcut ce a vrut cu defensiva celor de la Diham Boys.

Fundașul celor de la Anonim a marcat de nu mai puțin de cinci ori în poarta adversă, celelate goluri ale învingătorilor fiind semnate de Balgiu Radu, cu o dublă, Ciuc Alexandru și Stanciu Marius.

De partea cealaltă, golurile prin care Diham Boys a contribuit din plin la spectacolul din teren au fost înscrise de Bogdan Floarea (2), Florin Pirontea și Tiberiu Iacob.

Grație acestui succes entuziasmant, Anonim urcă pe treapta a treia a podiumului în ierarhia Ligii a II-a Seria 2, cu 12 puncte în 6 etape, și începe să spere la promovare, în timp ce FC Diham Boys este pe locul 6, cu 6 puncte.

Articole similare

Close