Articole

”Tobele” au batut la victorie pentru F.C. Oltenita, victorie cu 7-6 in debutul in Liga III Seria 3, impotriva celor de la F.C. Diham Boys!

Aseara, am avut debutul celor de la F.C. Diham Boys si F.C. Oltenita, intr-un meci contand pentru Liga III Seria 3. Echipa Diham Boys deschide scorul in minutul 4 prin jucatorul lor, Mita George, dar in minutul 6 se vede egalata de F.C. Oltenita, atunci cand Toba Razvan inscrie. In minutul 16, Toba Ovidiu o aduce pe F.C. Oltenita in avantaj, dar este randul celor de la Diham Boys sa egaleze de aceasta data, in minutul 19 prin dubla lui Mita George. 2-2 avea sa fie si scorul la intrarea echipelor la cabine.

In minutele 21 si 25 din actul secund, Mita George marcheaza inca doua goluri pentru Diham Boys, ducand scorul la 4-2. Floarea Bogdan inscrie in minutul  26 golul de 5-2 iar un minut mai tarziu F.C. Oltenita da replica prin golul marcat de Enache Mihai. Lucrurile pareau clare atunci cand Mita George marcheaza golul de 6-3 pentru Diham Boys dar meciul capata o turnura neasteptata in ultimele 10 minute ale partidei. Daniel marcheaza de la F.C. Oltenita inscrie pentru 4-6 in minutul 32 iar in minutele 36 si 37, Toba Razvan egaleaza senzational pentru echipa lui, 6-6 si 3 minute ramase de joc. In minutul 40+1, prelungirile partidei, F.C. Oltenita da lovitura, prin celalalt Toba din echipa, Ovidiu, jucator ce aduce toate cele 3 puncte pentru echipa lui.

O revenire de senzatie pentru F.C. Oltenita la debutul in Liga Prieteniei, revenire de la 3-6 si victorie cu scorul de 7-6, toate cele 3 puncte puse in joc mergand la ei. De consemnat evolutia excelenta a lui Mita George, marcator a 5 goluri pentru Diham Boys, din cele 6 inscrise in aceasta partida.

Articole similare

Close