Articole

Echipa Vetlife este intr-o continua crestere de forma in Liga II Seria 1, victorie si aseara cu Panthers Squad, scor 7-3!

Formatia Panthers Squad, locul 17 in campionat, a intalnit aseara pe terenul din aleea vrabiei nr.22, echipa Vetlife, locul 9 pentru acestia in prezent, echipa aflata intr-o crestere de forma, in acest duel fiind usor favoriti dupa calculele hartiei, de vazut era daca vor lega doua victorii consecutive dupa acest meci.

Se pare ca statutul de favorita in aceasta partida se confirma si prin prisma jocului din teren, Vetlife facand un joc bun si cu cei de la Panthers. Cazan Orlando deschide scorul in minutul 4 pentru Vetlife, iar in minutul 9 face dubla majorand avantajul echipei sale pe tabela. Babasanda Stefan reduce din handicap in minutul 11 pentru Panthers, dar jocul lor nu prezinta imbunatatiri dupa acest gol marcat. Minutele 18 si 19 aduc doua noi goluri pentru Vetlife, primul marcat de mijlocasul echipei, Normambet Samir, iar cel de-al doilea inscris de Fetic Daniel, goluri ce duc scorul la 4-1. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, avantaj de 3 goluri pentru Vetlife dupa primul act.

In a doua repriza, Cazan Orlando realizeaza hattrick-ul, in minutul 23 iar in minutul 25, dubla lui Fetic Dan duce scorul la 6-1. Minutele 34 si 36 aduc formatia Panthers in atac, incercand sa reduca din diferenta destul de mare aratata pe tabela, acestia reusind sa inscrie doua goluri prin Gache Cristian respectiv Vlad Alexandru. La 6-3 cei care inchid socotelile acestei confruntari sunt tot baietii de la Vetlife, in minutul 40, atunci cand Grecu Raphael marcheaza golul de 7-3.

Vetlife castiga cele 3 puncte puse in joc, victorie concludenta cu scorul de 7-3, victorie ce o duce pe locul 7 in Liga II Seria 1, o echipa in crestere de forma. Panthers Squad cade un loc, pana pe 18 dupa infrangerea suferita in acest meci.

Articole similare

Close