ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liga I Sud: Bizz Brasil a învins-o pe FC Juve într-un meci plin de răsturnări de situație

Cu câte 3 victorii reușite în primele 8 meciuri ale sezonului, Bizz Brasil și FC Juve s-au întâlnit joi seara într-o restanță din cadrul primei etape a Ligii I Sud din Liga Prieteniei București.

Partida de pe terenul de la Intrarea Vrabiei a fost una extrem de intensă și de disputată, în care Bizz Brasil s-a impus cu 7-4, după ce la pauză a fost condusă cu 2-3 și a reușit să revină în partea secundă.

Lazăr Florin a deschis scorul pentru Bizz Brasil în minutul 5, dar FC Juve nu a acuzat șocul și a egalat în minutul 9 prin Moroșanu Robert (min. 9).

Tot Lazăr Florin și-a readus echipa în avantaj în minutul 11, însă FC Juve a izbutit până la pauză să treacă la conducere grație golurilor marcate de Harbuz Victor (min. 12) și Vasile Claudiu (min. 18) și a intrat la cabine cu avantaj minim, scor 3-2.

Băieții de la Bizz Brasil au iești mult mai montați de la cabine și la jumătatea părții secunde conduceau deja cu 5-3, mulțumită golurile înscrise de același Florin Lazăr în minutele 25 și 31, care a punctat astfel de 4 ori în această partidă, și Busuioc Marius (min. 31).

Cătălin Dumitrescu a reaprins speranțele lui FC Juve cu reușita din minutul 31, însă finalul de meci le-a aparținut „brazilienilor”, care au mai punctat de două ori, prin Răducanu Mădălin și Dragoș Popescu, și au stabilit scorul final la 7-4 în favoarea lor.

Grație acestui rezultat, Bizz Brasil acumulează 13 puncte și ocupă locul 6 al clasamentului Ligii I Sud, în vreme ce FC Juve rămâne cu 9 puncte și se află pe poziția a opta a ierarhiei.

 

 

Articole similare

Close