ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Liverpool a făcut scorul sezonului cu FC Colentina, într-un meci în care căpitanul Robu Alin a marcat 11 goluri

Liverpool Team și FC Colentina s-au întâlnit, miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, în ultimul joc al etapei a opta a Ligii I Sud.

Pe poziția secundă a ierarhiei și aflată în plină cursă de urmărire a liderului, Liverpool Team nu a avut milă de „lanterna roșie” FC Colentina, care s-a dovedit un simplu partener de antrenament pentru „Cormorani”.

Cu căpitanul Alin Robu în zi de grație, Liverpool Team a condus la pauză cu 7-0 și s-a impus în final cu un incredibil 16-3, îmbunătățindu-și astfel considerabil golaverajul după această etapă.

MVP-ul acestei partide a fost „cormoranul” Robu Alin, care s-a distrat cu defensiva adversă, marcând de nu mai puțin de 11 ori în poarta celor de la FC Colentina, ultima dată printr-o bijuterie, o execuție din foarfecă direct în vinclu.

Pe lângă acesta, pentru Liverpool Team au mai înscris Silviu Rotaru (2), Ștefan Stângă, Sebastian Vasile și Mihai Alecsandru, în vreme ce reușitele de onoare ale învinșilor din acest joc au fost marcate de Stocheci Florian (2) și Popescu Mădălin.

Grație acestei performanțe, Robu Alin ajunge la 24 de goluri marcate în acest sezon al Ligii I Sud și conduce detașat ierarhia golgheterilor, la 12 reușite de principalii urmăritori.

În urma acestui rezultat, Liverpool Team acumulează 21 de puncte și se apropie la 3 lungimi de liderul ierarhiei, în vreme ce FC Colentina rămâne cu 3 puncte și este ultima în clasamentul Ligii I Sud.

Articole similare

Close