Articole

2 pauza 1 final in Chipita Stars – Dream Team!

Un duel intre doua echipe vechi ale Ligii Prieteniei, Chipita Stars respectiv Dream Team, doua echipe experimentate ale acestei competitii si in acelasi timp ale Ligii I. In lotul celor de la Chipita Stars se afla golgheterul lor, atacantul Hagea Daniel cu 7 goluri marcate in 5 partide, iar de cealalta parte Dream Team se baza pe jocul lor de echipa, un joc asezat, in acelasi timp foarte atent.

Scorul este deschis in minutul 8 de Chipita Stars prin Dicu Alin, 3 minute mai tarziu Dream Team egaleaza pe tabela prin Cristea Marius, ajuns la 4 reusite in Liga I. Un joc tactic, de tatonare, un joc in care fiecare echipa isi calculeaza pasii. Dream Team insista pe faza ofensiva iar acest lucru este rasplatit in minutul 17, ei reusind sa marcheze un gol prin Trandafir Vasile. Acesta avea sa fie si scorul pauzei, un scor ce nu desprindea decisiv echipa Dream Team.

Repriza secunda debuteaza cu un gol rapid, in minutul 23, golul golgheterului echipei Chipita Stars, Hagea Daniel dar doua minute mai tarziu, atacantul lui Dream Team, Popescu Alexandru marcheaza aducand iar avantajul pentru echipa lui. Meciul este din ce in ce mai spectaculos, fara momente de respiro, Hagea Daniel egaleaza iar in minutul 27 iar Dream Team se pare ca in acel moment cade psihic, poate si putin fizic…iar ultimele 10 minute ale partidei apartin echipei Chipita Stars. Minutul 34, al doilea gol in aceasta partida pentru Dicu Alin, golul ce o aduce pe Chipita in avantaj, iar in minutul 36 conturile sunt inchise in favoarea lor printr-o noua reusita.

Un meci cu rasturnari de situatie, un meci spectaculos intre doua echipe experimentate ale Ligii I. Dupa acest rezultat, Chipita Stars urca pe 3 si asteapta rezultatele echipelor Hooligans United si F.C. Berceni pentru a vedea daca raman si la sfarsitul etapei pe aceasta pozitie. Dream Team, o echipa cu oscilatii de forma inregistreaza a 3 a infrangere in 6 partide si se pare ca deocamdata este o echipa de mijlocul clasamentului, locul 8 pentru ei in acest moment.

Articole similare

Close