Articole

5 victorii consecutive pentru VHM!

Un meci din Liga II Seria 1 disputat aseara pe terenul din Agronomie, aduce la centru echipele VHM, locul 3 respectiv Road Runners, locul 8 in aceasta serie a ligii secunde. In aceasta partida avem o favorita certa, echipa VHM, cu 4 victorii din 4 posibile, cu un golaveraj de +18, in timp ce de partea cealalta adversara lor din acest meci are un golaveraj negativ de -13 cu 3 infrangeri in 5 meciuri. Un argument solid pentru VHM este apararea, cu doar 5 goluri primite….un lucru remarcabil pana in acest moment.

Prima repriza ne confirma statutul de favorita a echipei VHM, desi in primul sfert de ora meciul a fost strans, scorul fiind deschis in minutul 16 prin fundasul lor cu pofta de gol, Filip Ilie ajuns dupa acest meci la 7 goluri marcate. Pitu Marius si Cristea Robert majoreaza avantajul aspirantilor la promovarea in Liga I prin golurile din minutele 18, respectiv 19. Scorul pauzei, 3-0.

A doua repriza se desfasoara in aceeasi maniera ca prima si VHM nu pare sa lase nimic la voia intamplarii. In minutul 29 un nou gol pentru ei, semnat Filip Ilie si se pare ca acest 4-0 le-a adus linistea. Road Runners a avut o tresarire de orgoliu in minutele 16 si 18 cand reuseste sa marcheze doua goluri ce sterg putin din prestatia lor pana la acel moment. Scor final 5-2 si VHM isi continua sirul de victorii, 5 la numar dupa aceasta partida.

 

Articole similare

3 thoughts on “5 victorii consecutive pentru VHM!”

  1. Clasamentul e alcatuit gresit: o echipa aflata la egalitate de puncte cu alta dar cu un meci mai putin, trebuie trecuta inaintea celei cu mai multe meciuri. O zi minunata ! C. STOIAN – VHM.

Close