ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Piatra Albă a trecut de Sălaj Boys în Grupa B1, iar soarta calificării în semifinale se decide în ultima etapă

Cupa Ligii a programat joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, mai multe partide din cadrul grupelor superioare.

Piatra Albă și Sălaj Boys s-au duelat într-un meci din cadrul etapei secunde a Grupei B1

Prima repriză a fost una echilibrată, în care liderul Ligii I Est, Piatra Albă, a deschis scorul în minutul 6, prin Oprea George, pentru ca Dobra Robert să egaleze pentru băieții din Sălaj în minutul 12 și să stabilească, totodată, scorul pauzei, 1-1.

Partea secundă le-a aparținut în totalitate băieților de la Piatra Albă, care au avut un debut furibund de repriză, în care au punctat de nu mai puțin de 4 ori în 7 minute, prin Oprea Ionuț (min. 22 și min. 27) și Dima Georgian (min. 25), în vreme ce, în minutul 21, Sălaj Boys a marcat în propria poartă.

Băieții din Sălaj au fost incapabili să le dea o replică pe măsură adversarilor în mitanul secund, când au izbutit doar să puncteze o dată pe final de meci, în minutul 39, prin același Dobra Robert, care a reușit dubla și a mai redus din proporțiile scorului final.

Piatra Albă s-a impus astfel cu 5-2 în fața celor de la Sălaj Boys și, după două runde, cele două formații sunt la egalitate de puncte în clasament, 3.

Piatra Albă ocupă poziția secundă, în vreme ce Sălaj Boys este pe locul 3.

În ultima rundă, Piatra Albă va evolua împotriva celor de la FC PTM, care au două eșecuri în primele două etape, în timp ce Sălaj Boys va da piept celor de la FC Berceni, care au punctaj maxim după două jocuri.

Articole similare

Close