Articole

Atletico Berceni se impune in duelul cu F.C. Drones din Liga III Seria 1, scor 8-4!

In Liga III Seria 1, Atletico Berceni a intalnit formatia F.C. Drones, in meciul 5 pentru ambele formatii in aceasta editie de campionat.

Scorul este deschis relativ repede, in minutul 5 de Atletico Berceni, prin golul lui Muscalu Alberto. Mijlocasul echipei din Berceni, Dovecioaiei Florin, inscrie in minutul 10 golul de 2-0. Scorul nu avea sa ramana acesta, deoarece in minutul 20, Marica Denis reduce din diferenta pentru F.C. Drones, stabilind scorul pauzei, 2-1 in favoarea celor de la Atletico Berceni.

In repriza secunda, golurile multe nu au intarziat sa apara, echipele iesind mai mult la joc. In minutele 22 si 25, Muscalu Alberto realizeaza hattrick-ul, majorand scorul la 4-1 in favoarea celor de la Atletico Berceni. In minutele 27 si 28, F.C. Drones revine in aceasta partida prin cele doua goluri marcate de Butaru Vlad si Neagu Nicusor. In minutele 25 si 29, acelasi jucator cu o evolutie excelenta in aceasta partida, Muscalu Alberto, face 6-3 la golurile inscrise de el in poarta celor de la F.C. Drones. Fazele ofensive continua pentru Atletico, iar una din aceste faze este concretizata in minutul 33 la golul lui Florea Alexandru, scor 7-3. Meciul este inchis prin cele doua goluri marcate in minutul 36, cate unul de fiecare echipa, pentru Atletico, Florea Alexandru iar pentru F.C. Drones a inscris Banica Robert.

Victorie cu 8-4 in aceasta partida, 3 puncte pentru Atletico Berceni, echipa ce se situeaza pe locul al 3 lea in aceasta pauza competitionala.

Articole similare

Close