Articole

Campioana isi continua sirul de victorii!

Campioana Bizz Brasil a intalnit aseara pe terenul din Rahova echipa Dream Team, echipa aflata pe locul 8 in Liga I. Un meci cu o favorita certa, campioana Ligii Prieteniei. Cei de la Dream Team au inregistrat pana la acest meci 3 victorii si o infrangere, programul lor fiind unul destul de usor pana acum, testele grele abia incepeau. Bizz Brasil avea un parcurs excelent cu 4 victorii consecutive iar sirul nu avea sa se opreasca aici.

Prima repiza a fost dominata in totalitate de campioni, un joc frumos de pase aratat de acestia. Jocul bun al celor de la Bizz da roade in minutul 8, gol Badea pentru ca in minutul 11 acelasi jucator sa majoreze scorul pe tabela. Se pare ca Dream Team nu gaseste antidotul pentru jocul frumos al celor de la Bizz, iar in doar doua minute alte doua goluri vin in poarta lor. Scorul la pauza arata un 4-0.

La umbra avantajului din prima repriza Bizz Brasil se axeaza pe un joc de pase fara a accelera, un joc in care isi rodeaza echipa si relatiile de joc. Dream Team marcheaza doua goluri prin Gutanu Catalin, insuficiente pentru a mai scoate ceva din acest meci, Bizz marcand si ea inca unul. Scor final 5-2 intr-un meci la discretia campioanei Bizz.

Articole similare

Close