Articole

Surpiza in Liga II Seria 1, F.C. Rezervele – Diamond Star 3-2!

Diamond Star, liderul Ligii a II a Seria 1, a avut aseara meci cu echipa de pe locul 16, F.C. Rezervele. Se pare ca pauza competitionala nu le-a facut bine celor de la Diamond, deoarece in acest meci au avut o evolutie neconvingatoare, in aceste conditii F.C. Rezervele au reusit surpriza.

Vasiloaie Dragos reuseste sa deschida scorul pentru F.C. Rezervele in minutul 3, dupa acest gol spatiile in defensiva echipei in avantaj fiind foarte putine, acesta avand sa fie si rezultatul pauzei, 1-0 pentru echipa de pe locul 16.

In repriza secunda Florea George reuseste sa egaleze pentru liderul seriei, prin golul din minutul 22, iar in minutul 29 Diamond preia conducerea la golul inscris de Stefan Alin. Cand se credea ca meciul intra pe un fagas normal, F.C. Rezervele egaleaza prin Bulumac Alexandru, gol venit in minutul 35. In minutul 36, Sava Aurelian aduce victoria pentru echipa lui, o victorie suprinzatoare dar meritata, cu siguranta Whiteland, Viitorul Voluntari si VHM fiind bucurosi de acest rezultat. Scor final 3-2 pentru F.C. Rezervele si toate cele 3 puncte merg la acestia.

Articole similare

Close