ArticoleLiga 2

Anonim a făcut instrucție cu FC Colentina și a reușit un salt important în clasamentul Ligii a II-a Sud

Anonim și FC Colentina s-au duelat vineri seara, pe terenul din Ghencea, într-un meci din cadrul Ligii a II-a a Zonei Sud.

Băieții de la Anonim au arătat un joc solid în defensivă, iar la pauză au intrat cu avantaj minim pe tabelă, scor 1-0, pentru ca în partea secundă să se dezlănțuie și să se impună în final cu 5-0.

Oprea Laurențiu a fost vioara întâi a băieților de la Anonim, cu un hat-trick marcat în poarta adversă, în timp ce Constantin Adrian și Balgiu Radu au punctat câte o dată pentru învingători.

De partea cealaltă, băieții din Colentina nu au izbutit nici măcar să înscrie un gol de onoare în poarta lui Anonim, care, grație acestui succes la scor, acumulează 30 de puncte și urcă până pe locul 7 în ierarhia Ligii a II-a Sud.

FC Colentina rămâne cu 22 de puncte și ocupă poziția a 13-a a clasamentului.

Șansă pentru echipele din Liga Prieteniei

Indiferent de rezultatele înregistrate și de locurile din clasament, toate echipele din Liga Prieteniei au oportunitatea de a participa la Friendship Open Tournament, care se va desfășura în perioada 11-14 august 2016, în Albena, Bulgaria.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Articol

Close
Close