ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OUT. Cu un joc foarte consistent pe faza ofensivă, Sporting București câștigă cele 3 puncte puse în joc cu Bucharest City!

Marți seara, Sporting București, locul 3 în clasamentul din Play-Out, a primit vizita celor de la Bucharest City, locul 4. Distanța dintre cele două echipe era doar de două puncte, însă miza pentru Sporting era dublă. Gazdele, într-o formă foarte bună, urmăreau prima poziție din Play-Out, ocupată de FC Colentina, la o distanță de 3 puncte. Un duel și mai interesant era și prin prisma faptului că aceste două echipe erau neînvinse în cele două etape scurse din această fază a campionatului.

Primele 10 minute au fost mai mult de tatonare, cu Sporting fiind echipa mai concretă pe faza de construcție. Gazdele au reușit să înscrie și să deschidă scorul, în minutul 11, prin numărul 7, Pană Alexandru. Numărul 14 de la oaspeți, Tangreanu Alin, are o execuție nefericită și, în același minut 14, Sporting conducea cu 2-0 pe tabela. Insistențele ofensive le-au fost răsplătite și în minutul 19, atunci când Mintjala George își duce echipa spre un avantaj liniștitor la intrarea la cabine. 3-0 a fost scorul pauzei, cu Sporting București luând o opțiune serioasă la câștigarea celor 3 puncte puse în joc.

Repriza secundă nu a adus nimic nou în tabăra oaspeților, iar Bucharest City a trebuit să se recunoască învinsă încă din debutul actului secund. Marin Florin a făcut 4-0 în minutul 26, iar 4 minute mai târziu una maniță și-a făcut apariția. Buia Adrian a înscris pentru 5-0 și lucrurile erau clare cu 10 minute înainte fluierului final. Mintjala George a realizat dubla în minutul 39, iar pentru Bucharest City nu a mai rămas decât cursa pentru un gol de onoare, lucru reușit în ultimul minut al partidei, minutul 40, prin Stoica Daniel. O nouă victorie frumoasă și liniștită pentru Sporting București, echipa ce își construiește ușor ușor viitorul la Liga Prieteniei.

Articole similare

Close