ArticoleLiga 2

Speră la promovare! FC Arabs trece la pas de FC Phoenix și se apropie de podiumul Ligii a II-a Seria 1

FC Arabs a oferit o adevărată demonstrație de forță vineri seară, în fața celor de la FC Phoenix, într-o partidă contând pentru etapa a șaptea a Ligii a II-a Seria 1.

Băieții de la FC Arabs nu au avut nicio emoție în confruntarea de pe terenul de la Dristor, în care au condus cu 4-1 la pauză și pe care au câștigat-o cu un categoric 10-1.

Abdullah Sami, decarul din atacul lui FC Arabs, a fost irezistibil în fața defensivei adverse, marcând patru goluri în poarta lui FC Phoenix.

Mahagna Muhammad (2), Peter Ukeh, Hosni Alnajar, Safia Ammar și Ibrahim Waseem au fost ceilalți jucători care și-au trecut numele pe lista cu marcatori a învingătorilor din această partidă.

De partea cealaltă, onoarea băieților de la FC Phoenix a fost salvată de golul înscris în prima repriză de Cosmin Peța.

În urma acestei victorii la scor, FC Arabs face un pas important către podiumul ierarhiei Ligii a II-a Seria 1 și începe să spere cu adevărat la promovarea în Liga I a Zonei Sud. După 7 etape disputate din acest sezon, FC Arabs a adunat 13 puncte și este pe poziția a patra, la două puncte de podium.

FC Phoenix însă se află într-o situație destul de dificilă în clasament, ocupând locul 11, cu doar 4 puncte strânse în șapte partide disputate.

Articole similare

Close