ArticoleLiga 1

AC Militari a trecut la limită de Chipita Stars și a egalat-o în clasamentul Ligii I Sud

AC Militari și Chipita Stars, două formații aflate în a doua jumătate a ierarhiei Ligii I Sud, s-au duelat vineri seara, pe terenul din Ghencea.

AC Militari s-a impus la limită și, grație celor trei puncte câștigate, a egalat-o pe Chipita Stars în ierarhia Ligii I Sud.

2-1 pentru AC Militari a fost scorul la pauză, pentru ca, în partea secundă, băieții de la Chipita Stars să alerge în zadar după egalare.

Repriza a doua s-a încheiat cu scorul de 1-1, astfel că, în final, AC Militari a câștigat cu 3-2.

Căpitanul Gabriel Pârvu a fost vârful de lance al celor de la AC Militari, marcând o dublă în poarta Chipitei Stars, celălalt gol al învingătorilor din acest duel fiind înscris de Cosmin Vochin.

De partea cealaltă, atacanții Hagea Daniel și Stan Adrian au marcat golurile datorită cărora Chipita Stars a sperat până în ultimele minute să obțină ceva din această partidă.

În urma acestei victorii, AC Militari acumulează 16 puncte și o egalează la puncte pe Chipita Stars. Grație golaverajului superior, AC Militari este pe locul 12 în clasamentul Ligii I Sud, în timp ce Chipita Stars este pe poziția a 13-a a ierarhiei.

Articole similare

Close