ArticoleCupa Ligii

Și-a respectat blazonul! Bizz Brasil a trecut de un adversar dificil la debutul în grupele Cupei Ligii

Dubla campioană a Ligii Prieteniei, Bizz Brasil, formație cu 11 victorii în 11 etape disputate în acest sezon al Ligii I Sud, a debutat vineri seară în Grupa C a Cupei Ligii.

Pe terenul din Ghencea, Bizz Brasil a primit replica unei formații bune din Liga I Sud, AC Militari, aflată la mijlocul clasamentului după ce s-a jucat mai bine de jumătate de campionat.

În ciuda adversarului deloc ușor, băieții de la Bizz Brasil și-au respectat blazonul și s-au impus fără prea mari probleme, cu 4-1, după o primă repriză în care au rezolvat în mare măsură problema câștigătoarei, intrând cu 3-0 la cabine.

Miguel Constantin a fost MVP-ul partidei, cu un hat-trick înscris în poarta celor de la AC Militari, în timp ce Ivan Alexandru a completat lista de marcatori a învingătorilor.

De partea cealaltă, fundașul Cristian Dirjan a înscris în repriza secundă golul de onoare al celor de la AC Militari.

În urma acestui succes, Bizz Brasil se instalează în fruntea clasamentului Grupei C din Cupa Ligii, la egalitate de puncte cu BlockBusters, dar cu golaveraj mai bun, în timp ce FC Sportul și AC Militari se află încă în căutarea primelor puncte din Grupa C a Cupei Ligii.

Articole similare

Close