ArticoleCupa Ligii

Liga Prieteniei continuă să atragă echipe! Cinci formații noi s-au înscris în Cupa Ligii și luptă pentru calificarea la Superliga Prieteniei

Liga Prieteniei continuă să atragă echipe noi chiar și după o perioadă bună de timp trecută de la startul sezonului aflat în desfășurare.

Nu mai puțin de cinci din cele 24 de echipe participante în Cupa Ligii sunt formații debutante în Liga Prieteniei.

Este vorba despre Phoenix II, care evoluează în Grupa A, FC Botafogo, repartizată în Grupa B, FC Prietenii și Intersport, care joacă în Grupa E, și BlockBusters, care a învins-o deja pe FC Sportul la debutul său în Grupa C a Cupei Ligii, cu 2-1.

Cele cinci echipe aflate la debut în competițiile Ligii Prieteniei vor lupta cu celelalte formații aliniate la startul Cupei Ligii pentru un parcurs cât mai lung și clasarea la final pe unul din primele trei locuri, ce asigură calificarea la Superliga Prieteniei, unde învingătoarea va câștiga marele premiu în bani în valoare de 1.500 de euro și va avea șansa de a reprezenta România la European Friendship League.

La Superliga Prieteniei se vor califica astfel primele trei clasate în Cupa Ligii, care se vor duela cu primele trei echipe din Liga I Est, primele trei formații ale Ligii I Sud și campioanele din Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Brașov, Piatra Neamț, Constanța și Galați.

Le urăm succes noilor echipe venite în Liga Prieteniei, dar și celorlalte formații participante deja în competițiile noastre și așteptăm noi grupuri de prieteni care să ni se alăture pentru fotbal, voie bună, fair-play, premii în bani și excursii cu amicii și familiile.

Articole similare

Close