ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: FC Berceni a debutat cu dreptul în Grupa B1, învingând liderul Ligii I Est, Piatra Albă

Campioana în exercițiu a Ligii I Sud, FC Berceni, și liderul autoritar al Ligii I Est, Piatra Albă, s-au întâlnit joi seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, într-o partidă contând pentru runda inaugurală a Grupei B1 din Cupa Ligii.

FC Berceni a reușit o primă repriză de senzație în fața celor de la Piatra Albă, pe care și-a adjudecat-o cu 4-1, grație reușitelor semnate de Rusu Adrian (min. 8), Nechita Alexandru (min. 11) și Romulus Ilie (min. 13 și min. 16), în vreme ce Toader Petrică a limitat proporțiile scorului cu reușita sa din minutul 12.

Pauza s-a dovedit utilă pentru băieții de la Piatra Albă, care la reluare au arătat o altă față și în doar 5 minute s-au apropiat la o lungime de adversari, grație golurilor înscrise de Tugurlan Iulian (min. 24) și Căpățână Ionuț (min. 25).

De la acest moment însă, defensiva lui FC Berceni a fost de netrecut, iar Piatra Albă a căutat în zadar golul egalizator.

Ba mai mult, în minutul 37, Rusu Adrian a înscris pentru FC Berceni și a eliminat orice dubiu asupra câștigătoarei acestui joc.

FC Berceni se impune astfel cu 5-3 și ocupă poziția secundă a Grupei B1 din Cupa Ligii Prieteniei, în vreme ce Piatra Albă este pe locul 3 și va încerca runda următoare să spargă gheața în grupele principale ale competiției.

Articole similare

Close