ArticoleCupa Ligii

BKO Team castiga Grupa E a Cupei Ligii dupa victoria cu West Boys, scor 4-3!

Aseara, pe terenul din aleea vrabiei nr.22, am avut un meci intre BKO Team, echipa de Liga I si West Boys, echipa de Liga a II a, meci din Grupa E a Cupei Ligii. BKO daca invingea aseara, castiga Grupa E a Cupei Ligii si se califica de pe primul loc al acestei competitii. Sporting Bucuresti urmarea cu mare atentie acest meci, deoarece daca West Boys pierdea, meciul lor direct urma sa fie unul decisiv pentru calificare.

Se pare ca baietii de la BKO Team au jucat pana la capat in aceasta grupa, chiar daca erau calificati, un gest frumos din partea lor avand in vedere ca rezultatul lor conta si pentru o alta echipa angrenata in lupta pentru calificare. Meciul a fost unul strans, pe muchie, cei care deschid scorul fiind baietii de la West Boys prin Tudor Mihai in minutul 7. Neagu Ionut egaleaza pentru BKO in minutul 10 dar in minutul 14, echipa West Boys preia iar conducerea prin Ilyass. Pana la pauza BKO reuseste sa intoarca scorul, in minutele 18 si 19, prin Soare Dinca si Serbanescu Nicu, scor 3-2 in favoarea echipei de Liga I.

In repriza secunda scorul strans si-a spus cuvantul, BKO fiind atenta pe faza defensiva, West Boys incercand in ofensiva golul egalizator, gol ce vine pana la urma in minutul 26 prin reusita lui Lita Cristi. BKO lupta pentru toate punctele puse in joc si reuseste sa faca 4-3 si in acelasi timp sa inscrie golul victoriei prin Neagu Ionut, in minutul 34. Victorie cu 4-3 pentru BKO Team, acestia castigand Grupa E a Cupei Ligii, in acelasi timp ii ajuta si pe cei de la Sporting Bucuresti, echipa ce se poate califica in ultimul meci al ei cu West Boys.

Articole similare

Close