ArticoleLiga 1

Se joacă tare în Liga I! Două echipe cu punctaj maxim evoluează marți: Vezi programul complet al zilei

Ziua de marți vine în Liga Prieteniei cu primele dueluri contând pentru etapa a patra a Ligii I din Zona Sud. Pe terenul de la Dristor, două din cele patru echipe cu punctaj maxim după primele trei etape vor evolua marți seară, inclusiv liderul Sălaj Boys.

Pe lângă cele patru jocuri din Primul Eșalon, tot marți seară se va disputa pe arena din Dristor și un meci din Liga a II-a Seria 1.

Iată cum arată programul complet al partidelor care se vor disputa marți pe terenul din Dristor.

Seara de fotbal va fi deschisă de un meci din Liga I. Cu începere de la ora 20:00, se vor duela Martalogii Activi (locul 5, cu 6 puncte) și Metalplast (locul 10, cu 4 puncte).

Urmează, de la ora 20:50, disputa dintre Chipita Stars (poziția a șaptea, cu 6 puncte) și Dream Team (poziția a 14-a, cu 3 puncte).

De la ora 21:40, în arenă intră liderul la golaveraj al Ligii I, Sălaj Boys, care va primi replica celor de la Whiteland, care ocupă locul 11 după trei etape, cu o zestre de 3 puncte.

Urmează, de la ora 22:30, o partidă în care formația de pe locul 4, Liverpool Team, care are însă punctaj maxim după trei etape, va întâlni codașa Ambianța București, locul 17, fără puncte câștigate în acest sezon.

Ultimul meci al serii este programat de la ora 23:20. Codașele Ligii a II-a Seria 1, Atletico Berceni 2015 și FC Sportul, se vor bate pentru câștigarea primelor lor puncte din acest sezon.

Articole similare

Close