ArticoleLiga 1

Bizz Brasil trece fără prea mari emoții de Fair Play și continuă parcursul fără greșeală din acest campionat

Bizz Brasil își menține linia perfectă de clasament și după etapa a șasea a Ligii I Sud și rămâne, alături de Liverpool Team, singura echipă din campionat cu punctaj maxim.

Ultima victimă de pe lista băieților de la Bizz Brasil este „lanterna roșie” Fair Play, care s-a recunoscut învinsă cu 4-1 în fața dublei campioane a Ligii Prieteniei, după o primă repriză echilibrată, la capătul căreia a fost condusă „doar” cu 1-0.

Vârful Lalu Alexandru a reușit o dublă pentru Bizz Brasil, în timp ce Badea Alexandru și Petală Constantin și-au trecut câte o dată numele pe lista marcatorilor, aducând formației lor alte trei puncte în lupta pentru un nou titlu de campioană.

De partea cealaltă, Rotaru Bogdan a înscris golul de onoare al lui Fair Play, care nu se află într-o situație prea bună în acest debut de campionat: are șase înfrângeri din tot atâtea etape și este singura echipă fără punct câștigat în Liga I Sud, ocupând ultimul loc al clasamentului.

Situația celor de la Bizz Brasil este diametral opusă: cu 18 puncte din tot atâtea posibile, aceștia ocupă poziția secundă în ierarhie, despărțiți la golaveraj de liderul Liverpool Team.

Articole similare

Close