ArticoleArticole prima paginaDeciziiDecizii asociatie

Liga Prieteniei Timișoara continuă cu meciuri spectaculoase. Vezi rezultatele din ultima etapă!

O nouă etapă a avut loc în play-off-ul și play-out-ul Ligii Prieteniei – competiție națională de fotbal pe teren redus, dedicată amatorilor, care se desfășoară și la Timișoara. Trei partide s-au jucat pentru partea superioară a clasamentului și două pentru a stabili ”ordinea” în partea de jos a aceluiași clasament.

Cel mai ”strâns” joc din play-off s-a disputat între AVT Timișoara, ocupanta primului loc în clasament, și echipa clasată pe ultima poziție a podiumului – Partizan Timișoara (locul 3). Gazdele și-au luat rolul de lider în serios și la pauză conduceau deja cu 4-2, urmând ca până la finalul jocului, cei de la Partizan să le dea suficiente emoții, scorul final fiind de 6-5. Pentru liderul play-off-ului au marcat Mihart Razvan Peca Marius și Simian Raul, fiecare de câte două ori, în timp ce Nae Sabin, cu trei reușite, Vichentie Florin și Crăciun Andrei cu câte un gol, au punctat pentru Partizan.

Al doilea joc al etapei a adus și cel mai mare număr de goluri marcate. Dedeman Timișoara nu a reușit să pună în dificultate ocupanta locului doi din clasament, Neferprod, care a condus ”doar” cu 2-1 la pauză. Gazdele au mai reușit să marcheze încă o dată în minutul  secund, însă oaspeții și-au ”făcut de cap” pur și simplu, înscriind încă opt goluri. Scorul final de 3-10 a fost înregistrat datorită reușitelor lui Banu Razvan, care a marcat toate golurile gazdelor, oaspeții înscriind prin Titu Adrian (de 5 ori), Păulescu Dorin (3) și Popa Adrian (2).

Ultimul joc al acestei etape din play-off a adus și un ”forfait”. Juventus Timișoara a câștigat partida cu AC Lipovei, 3-0 la masa verde, după ce echipa din cartierul timișorean Calea Lipovei nu s-a prezentat la meci.

În clasament ul play-off-ului, după trei etape disputate, situația arată astfel:
1. A.V.T Timisoara, 49 de puncte;
2. Neferprod, 47 p;
3. Partizan Timișoara, 35 p;
4. Dedeman Timisoara, 33 p;
5. Juventus Timisoara, 31 p;
6. A C Lipovei, 26 p.

În zona din ”josul” clasamentului, cele patru echipe rămase au disputat ambele jocuri programate. Echipa cu cea mai haioasă denumire, Portocala Dilie, nu a reușit să obțină nici în această etapă un rezultat pozitiv, astfel că se menține pe ultimul loc al clasamentului, după ce FC S.R.S. i-a administrat o nouă înfrângere, scorul fiind de 3-8. Pentru ”portocale” au înscris Moisă Vlad (un gol) și Vișan Stelian (două goluri), în timp ce oaspeții au înscris prin Bălcan Alexandru (de 4 ori), Rusu Marian (3) și Asoltanei Emanuel (1).

Ultimul joc al etapei le-a pus față în față pe FC Rapid Timișoara și FC Rossonerii, ”Vișiniii” timișoreni s-au dovedit mai buni încă din prima repriză, scorul pauzei fiind 3-0. Până la final ”rapidiștii” au mai înscris de două ori, în timp ce reșițenii de la FC Rossonerii au marcat doar ”golul de onoare”. Pentru Rapid au punctat Robert Steger (de 3 ori), Romanciuc Cosmin și Babii Benjamin, în timp ce golul oaspeților a fost trecut în dreptul lui Morar Ionuț.

Clasamentul play-out-ului, cu o partidă restantă, arată astfel:
1. FC Rapid Timișoara, 28 de puncte;
2. FC Rossonerii, 25 p;
3. FC S.R.S., 20 p;
4. Portocala Dilie, 14 p.

Articole similare

Close