Articole

Seicii inving in duelul cu F.C. Sportul!

O echipa frumoasa, F.C. Arabs, cu spirit de luptatori…dat si de jucatorul lor extrem de ambitios, Hosni. Acestia au disputat aseara un meci in compania celor de la F.C. Sportul, meci din Liga II Seria 1. Pentru Sportul era meciul lor de debut la Liga Prieteniei, iar echipa F.C. Arabs avea in fatza un lot despre care nu se cunostea nimic.

Prima repriza este inceputa cu ambitie de Sportul, ei reusind sa deschida scorul prin Dumitru Andrei I in minutul 9. Atacantul celor de la F.C. Arabs, Abdullah egaleaza in minutul 12 iar meciul ne arata un spirit de lupta de ambele parti. Cand se parea ca acesta avea sa fie scorul pauzei, Predoi Toma marcheaza pentru Sportul in minutul 19 si aduce avantajul pentru echipa lui.

Sedinta de la pauza se pare ca ii motiveaza pe Arabs, cum ne-au obisnuit nu renunta nici o secunda la lupta si acelasi Abdullah inscrie in minutul 29 golul care aduce egalitatea pe tabela de marcaj. Dumitru Andrei I nu se lasa nici el si marcheaza la doua minute mai tarziu golul de 3-2 pentru Sportul. Un meci spectaculos ce tine publicul cu sufletul la gura. Senzational ”seicul” Abdullah realizeaza hattrik-ul un minut mai tarziu pentru un 3-3 de poveste si se pare ca acesta a fost golul ce le-a turnat plumb in ghetele celor de la F.C. Sportul. Ultimele 10 minute au apartinut celor de la Arabs cu 3 goluri marcate in poarta adversarilor, ei reusind sa obtina cele 3 puncte intr-un meci in care au muncit din greu si acest lucru le-a fost rasplatit cum se cuvine. Scor final 6-3 pentru F.C. Arabs.

Articole similare

Close