Articole

Whiteland revine în partida cu FC Colentina și promovează de pe primul loc al Ligii a II-a Seria 1

Whiteland a obținut miercuri seară, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, o victorie ce îi aduce promovarea de pe primul loc al Ligii a II-a Seria 1, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Condusă cu 3-4 la pauză, Whiteland a reușit să revină și s-a impus în final cu 7-4, mulțumită în special lui Vesela Lucian, care a marcat de patru ori.

Începutul de meci a fost dezastruos pentru Whiteland, care la jumătatea primei reprize s-a văzut condusă cu 0-3, în urma reușitelor semnate de Ciobanu Marian, Popescu Mădălin și Postole Valentin.

Aflată în căutare de puncte pentru a-și asigura promovarea, Whiteland s-a trezit din pumni pe final de repriză, când Vesela Lucian a marcat de trei ori, însă golul lui Postole Alexandru din minutul 16 le-a asigurat băieților din Colentina un avantaj minim cu care au intrat la cabine.

Repriza secundă a fost complet diferită de prima. Whiteland a preluat inițiativa și a marcat de patru ori, prin același Vesela Lucian, Ioniță Florin (2) și Popescu Dragoș, în timp ce FC Colentina nu a mai fost capabilă să țină piept formației care a condus mare parte a sezonului clasamentul Ligii a II-a Seria 1.

S-a terminat 7-4 pentru Whiteland, care își asigură primul loc cu o etapă înainte de finalul campionatului, în timp ce FC Colentina se află pe poziția a 14-a.

Articole similare

Close