ArticoleCupa Ligii

Victorie importanta in Grupa A a Cupei Ligii pentru F.C. Petrachioaia!

Meciul de debut pentru Salaj Boys in Grupa A a Cupei Ligii impotriva celor de la F.C. Petrachioaia intr-un meci disputat pe terenul din Agronomie. F.C Petrachioaia avea deja o victorie in primul meci din grupa cu F.C. Rezervele iar acest meci era extrem de important pentru ambele formatii daca stateam sa calculam faptul ca urmeaza pentru fiecare confruntarea cu Bizz Brasil, confruntare din care nu se stie daca se pot scoate puncte.

Am avut un meci cu o echipa F.C. Petrachioaia in mare forma, ei rezolvand partida inca din prima repriza. In minutul 5 Salaj Boys se vede in dezavantaj prin golul primit de la Parvu Vali iar in minutul 13 avantajul celor de la F.C. Petrachioaia avea sa creasca prin reusita lui Nicolae Bogdan. Ultimul minut al primei reprize avea sa aduca inca doua goluri in poarta celor de la Salaj Boys si pauza ii gaseste pe F.C. Petrachioaia intr-un avantaj linistitor de 4 goluri.

Repriza secunda scoate de la cabine echipa Salaj Boys motivata, dar asta se vede doar in primele 10 minute ale actului secund. Ogica Alex marcheaza pentru baietii din Salaj in minutul 27 iar un minut mai tarziu Dobrea Robert duce scorul la 2-4. Sperantele celor de la Salaj Boys nu dureaza decat un minut, minut in care Turcan Nicolae inscrie pentru desprinderea celor de la F.C. Petrachioaia la 5-2. In minutul 31 acelasi jucator mai inscrie un gol in poarta adversarilor iar scorul capata proportii. Minutele 34 si 36 aduc doua noi goluri pentru ei, reusite semnate Bogdan Daniel, marcatorul unui hattrick. Turcan Nicolae nu se lasa mai prejos si realizeaza si el hattrick-ul in minutul 39, iar scorul dupa fluierul final arata un 9-2 in favoarea celor de la F.C. Petrachioaia, echipa ce este aproape calificata in fazele superioare ale Cupei Ligii.

Articole similare

Close