ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Capitals s-a distrat cu Apărătorii Patriei, iar Liverpool a învins-o pe FC PTM

Finalul de săptămână ne-a adus, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, partide din cadrul grupelor Cupei Ligii București.

Liverpool Team și-a revenit rapid după eșecul surprinzător suferit marți seară în campionat în fața celor de la ATV ROM și a obținut al treilea succes din tot atâtea jocuri disputate în Grupa C a Cupei Ligii.

Ultima victimă a „Cormoranilor” este FC PTM, care s-a recunoscut învinsă cu 3-1, după ce la pauză a fost condusă cu 2-0.

Autor al unei duble, Mihai Alecsandru a fost eroul lui Liverpool, pentru care a punctat o dată și Rotaru Silviu, în timp ce golul de onoare al pierzătorilor a fost marcat de Manea Cristian.

În urma acestui rezultat, Liverpool conduce clasamentul Grupei C a Cupei Ligii, cu 9 puncte, în timp ce FC PTM este pe locul 3, cu 7 puncte, dar un joc în plus disputat.

În Grupa B a Cupei Ligii, Capitals nu a avut milă de Apărătorii Patriei, pe care a învins-o cu un categoric 7-1, după ce la pauză a condus „doar” cu 2-0.

Florea Cosmin a fost principala gură de tun a învingătorilor, punctând de nu mai puțin de 4 ori în poarta adversă, în timp ce Stefuc Ștefan, Popescu Cristian și Manda Liviu au marcat câte o dată pentru Capitals.

De partea cealaltă, golul de onoare al băieților de la Apărătorii Patriei a fost înscris în partea secundă de Zamfira Adrian.

Articole similare

Close