ArticoleArticole prima paginaBUCURESTILiga 1

LIGA 1. Bella Venezia revine de la 1-3 si castiga norocos partida cu Armata Salvarii!

Un alt duel intre doua vecine de clasament, a luat startul joi seara, un duel intre Bella Venezia, locul 5, respectiv Armata Salvarii, locul 6 in Liga 1. Se pare ca a fost seara meciurilor spectaculoase, iar acest meci nu a facut rabat de la regula.

Armata Salvarii incepe slab repriza, cu o gafa in aparare, minge recuperata de Craciun George si Bella Venezia conducea deja cu 1-0. Replica a venit imediat, in minutul 2, la un sut extraordinar al lui Burcea Daniel, 1-1 si partida promitea spectacol. Minutul 4 o aduce pe Armata Salvarii in avantaj pe tabela, prin reusita lui Serban Adrian. In minutul 7 a venit randul celor de la Bella Venezia sa faca o eroare in defensiva. La un aut de pe partea dreapta, slab batut, Savastru Catalin apare parca de nicaieri si marcheaza pentru 3-1. O revenire frumoasa mai ales din punct de vedere mental, pentru Armata Salvarii. Un 3-1 ce le-a oferit o oarecare liniste pentru repriza secunda.

Scenariul reprizei secunde a fost unul total opus fata de cel din primul act. O repriza cu spirite incinse si cartonase rosii de ambele parti. Armata Salvarii a irosit cateva ocazii mari de a inscrie, pe inceput de partida, insa Bella Venezia a fost echipa care a inceput sa urce mai mult. Baietii de la Armata Salvarii au intrat intr-un joc incalcit, cu tensiune, concentrarea fiind lasata in plan secund. In minutele 28 si 32, Bella Venezia egaleaza la 3, prin reusitele lui Craciun George si Manea Dorel. Savastru Catalin baga ”mortul in casa” cum se spune, la un sut ce se dorea o degajare spre corner, transformat pana la urma intr-un gol in urma caruia puteai sa juri ca jucatorul celor de la Armata Salvarii a fost atacantul ce le-a lipsit celor de la Bella Venezia in prima repriza. O revenire de senzatie de la 1-3 la 4-3, pentru Bella Venezia.

Articole similare

Close