ArticoleCupa Ligii

Hooligans United si Viitorul Voluntari merg impreuna in fazele superioare ale Cupei Ligii, dupa un meci de spectacol total, 6-6 in Grupa C!

Poate cel mai asteptat meci de aseara a fost cel dintre Hooligans United, liderul Ligii I si formatia Viitorul Voluntari, locul 2 in Liga II Seria 1, la doar un punct distanta de liderul Whiteland. Meciul a contat pentru Grupa C a Cupei Ligii, echipele fiind la egalitate de puncte pe primul respectiv al doilea loc.

Chiar daca echipele erau deja calificate in fazele superioare ale competitiei, ne asteptam la un show din partea acestora, avand in vedere calitatea jucatorilor ambelor formatii. La Viitorul Voluntari erau de urmarit Costea Laurentiu cu 16 goluri marcate in campionat si bineinteles golgheterul Ligii a II a Seria 1, Mititelu Marian (Cafu), jucator care a marcat 24 de goluri in Liga a II a. La Hooligans United jucatorii nu mai au nevoie de nici o prezentare, fratii Grecu, Bogdan si Gabriel, cel din urma fiind si golgheterul echipei cu 13 goluri in Liga I. Manea Catalin si Petrut Mattheus, ambii jucatori de calitate, se anunta un show si asa a si fost.

In prima repriza am avut un joc pe contre, tehnic….cu pase rapide, ambele formatii stand bine in defensiva. Scorul este deschis in minutul 16 de Campeanu George de la Hooligans United. Replica vine in minutul 19, atunci cand Feraru Florin reuseste sa inscrie golul de 1-1, scor ce avea sa fie pe tabela la intrarea echipelor la cabine. In actul secund sa jucat cu garda jos si ambele echipe au oferit un spectacol frumos. In minutul 24 Grecu Gabriel face 2-1 pentru Hooligans United dar in minutul 28 din nefericire Campeanu George marcheaza in proprie poarta si scorul era iar egal, 2-2. In minutul 29 avem cate un gol la ambele porti, Hooligans marcheaza prin Grecu Bogdan iar Viitorul Voluntari prin Vasile Niculae, 3-3. Un minut mai tarziu Grecu Bogdan face dubla si duce echipa la 4-2 pentru ca Balau George sa faca 5-3 in minutul 32. Viitorul Voluntari are o replica fantastica la jocul adversarului si marcheaza doua goluri in 2 minute, minutele 35 si 36, reusite semnate de Radu Catalin respectiv Costea Laurentiu. 5-5 si show-ul nu se terminase inca, Grecu Bogdan o aduce pe Hooligans in avantaj in minutul 38 dar Viitorul Voluntari egaleaza iar in minutul 40, ultimul minut al partidei, prin Goran George. Scor final Hooligans United 6 Viitorul Voluntari 6 intr-un meci de spectacol total.

Articole similare

Close