ArticoleLiga 1 Est

După o primă repriză repriză echilibrată, Old Boys s-a dezlănțuit și a învins-o la scor pe Jaguar Team, calificându-se la Superligă

Old Boys și Jaguar Team au fost protagonistele celui mai frumos meci al ultimei etape din Liga I a Zonei Est.

Joi seara, pe terenul din Giulești, cele două formații au oferit o primă repriză nebună, încheiată la egalitate, scor 5-5.

Aflați în căutarea celor trei puncte care să-i califice la Superliga Prieteniei 2016, băieții de la Old Boys au ieșit mult mai montați și mai motivați de la cabine și au reușit o repriză secundă fantastică, în care au înscris de nu mai puțin de șapte ori și au primit un singur gol, împunându-se astfel cu un categoric 12-6, la capătul unei partide extrem de frumoase.

Dumitru Ovidiu a fost eroul celor de la Old Boys, marcând nu mai puțin de șase goluri în poarta adversă. Celelalte reușite ale învingătorilor le-au aparținut lui Amarioarei Mihai (3), Costache Alin (2) și Motorgea Petre.

De partea cealaltă, golurile prin care Jaguar Team a contribuit din plin la spectacolul din teren au fost înscrise de Nedescu Bogdan (2), Cârstea Alin (2), Gheorghe Daniel și Florea Ion.

În urma acestui rezultat, Old Boys a acumulat 39 de puncte și a încheiat sezonul pe treapta a doua a podiumului, la egalitate cu Young Boys, cele două formații mergând de mână la Superliga Prieteniei 2016.

Jaguar Team rămâne cu o zestre de doar 13 puncte acumulată în acest campionat, pe care îl termină penultima în clasament, pe poziția a noua.

Articole similare

Close