Articole

SUPERLIGA PRIETENIEI

Am intrat în săptămâna Superligii! Află tot ce trebuie să știi despre cel mai așteptat moment al sezonului
Așteptarea pentru cel mai important eveniment al sezonului se apropie de final. Mai sunt doar patru zile până la debutul Superligii Prieteniei, unde cele mai bune echipe ale țării vor lupta pentru marele premiu de 5.000 de euro pus în joc.

Detalii organizatorice

Superliga Prieteniei se va desfășura între 10 și 12 februarie, în baza sportivă Herăstrău, situată la adresa Șoseana Nordului nr. 7-9, București, Sectorul 1.
Vineri, meciurile vor începe la ora 10.00 și vor dura până la ora 19.00, sâmbătă se joacă de la 9.00 la 24.00, iar duminică între 9.00 și 17.30, moment la care va avea loc festivitatea de premiere.
Cele 36 de echipe din București, Vâlcea, Giurgiu, Sibiu, Hunedoara, Târgu-Jiu, Târgu-Mureș, Piatra-Neamț, Drobeta-Turnu Severin, Pitesti, Timișoara, Brașov, Craiova și Dâmbovița vor fi repartizate în 9 grupe, în care fiecare va disputa trei partide, ulterior urmând a se juca fazele eliminatorii,
Partidele vor fi transmise live pe site-ul www.ligaprieteniei.com și pe canalul de Youtube al Ligii Prieteniei.
Din Champions League în Superliga Prieteniei

Superliga Prieteniei va fi un regal fotbalistic la care vor lua parte nume grele ale fotbalului românesc, precum Stelian Stancu, Gigel Coman, Epaminonda Nicu, Sorin Ghionea, Daniel Benzar, Romeo Surdu, Constantin Scumacher, Florin Axinia, Ciprian Tănasă și Marius Radu.
Pentru imparțialitate totală, cele 36 de echipe din 14 județe vor fi arbitrate de o comisie de arbitraj formată din fluierași din cinci orașe ale țării, în fruntea căreia se va afla David Petrișor.

Gala premiilor Ligii Prieteniei
După disputarea primelor partide din grupe, ziua de vineri ne aduce, între orele 20.00 și 24.00, Gala Premiilor Ligii Prieteniei. Participanții vor avea parte de numeroase activități distractive și surprize pregătite, dintre care amintim: petrecere cu muzică live, stand-up comedy, belly-dancers, festivitate de premiere, tombole și eveniment caritabil de susținere a școlilor sociale de fotbal pentru copii ale Ligii Prieteniei.
Cupele și medalile vor fi oferite între orele 22.00 și 24.00 și vor fi acordate de fotbaliști cunoscuți, în timp ce programul artistic și evenimentul caritabil vor avea loc între orele 20.00 și 22.00.
Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru mișcare, distracție, voie bună, socializare și, nu în ultimul rând, un regal fotbalistic în urma căreia cea mai bună echipă va fi recompensată cu marele premiu al Superligii Prieteniei de 5.000 de euro.

Articole similare

Close