ArticoleLiga 2

Scorpioni răpuși de Cormorani! Liverpool II s-a impus la scor, grație unei reprize secunde de senzație, și se menține în careul de ași al Ligii a II-a

Liverpool Team II și Scorpionii au deschis vineri, pe terenul de la Dristor, seara de fotbal din Liga a II-a a Zonei Sud, cu o partidă antrenantă, în care s-au marcat nu mai puțin de 10 goluri.

După o primă repriză echilibrată, încheiată nedecis, 2-2, „Cormoranii” au ieșit mult mai montați de la cabine și au reușit o repriză secundă de senzație, impunându-se în final cu 7-3.

Mai puțin de două minute a rezistat defensiva Scorpionilor în debutul partidei, pentru că Pană Mădălin a deschis rapid scorul pentru Liverpool.

A urmat un aproape un sfert de oră fără gol, după care Scorpionii au izbutit să întoarcă scorul în doar două minute, prin reușitele semnate de Zamfir Nicu (min. 15) și Paul Pavel (min. 17).

Băieții de la LFC nu au acceptat însă sub nicio formă să intre conduși la cabine, iar Dumitru Emil a restabilit egalitatea cu două minte înainte de pauză.

Scenariul din debutul primei reprize s-a repetat și în partea secundă, când Adam Adrian a marcat pentru „micii Cormorani” la doar două minute de la reluare.

Dumitru Emil a recidivat în minutul 26, pentru ca Zamfir Nicu să reducă diferența la un gol câteva secunde mai târziu, iar în minutul 27 scorul era 4-3 pentru Liverpool II.

De la acel moment, echilibrul s-a rupt complet, iar băieții de la LFC II au închis propria poartă și au lovit decisiv în atac.

Adam Adrian (min. 30) și Pană Mădălin (min. 33) au realizat dublele și au risipit orice emoție asupra învingătoarei din acest duel.

Cu trei minute înainte de ultimul fluier, Dumitrescu Ionuț a pus cireașa de pe tortul „Cormoranilor” și a marcat pentru un 7-3 care îi aduce lui LFC II al șaptelea sucees din acest sezon.

Astfel, cu 22 de puncte adunate după 10 etape disputate, Liverpool Team II este pe locul 4 în ierarhia Ligii I, în timp ce Scorpionii sunt pe 9, cu 14 puncte.

Articole similare

Close