ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2 Est

Liga a II-a Est: Pero Cars și Plexiled își câștigă meciurile la pas și domină clasamentul

Seara de marți ne-a adus două meciuri din cadrul Ligii a II-a Est.

Cu 3 victorii și un egal în primele 4 partide disputate, Plexiled a primit replica unei alte formații ce nu cunoscuse gustul înfrângerii până la acest joc, FC Premier, care avea 4 puncte după două jocuri.

Prima repriză a fost una echilibrată, pe care Plexiled și-a adjudecat-o la limită, cu 2-1, grație dublei semnate în debutul meciului de Ciofu Alexandru, în vreme ce pentru FC Premier a punctat Lăcătușu Ion.

În partea secundă a intrat în scenă Gata Daniel, care a marcat nu mai puțin de 5 goluri pentru Plexiled, care se impune astfel la scor, 7-3, Spătaru Valentin înscriind în ultimul minut de joc pentru învinși.

Grație acestui succes, Plexiled acumulează 13 puncte și ocupă poziția secundă a clasamentului Ligii a II-a Est, la mare distanță de liderul Pero Cars, care a trecut la scor de tenis de Bucharest City, 6-1 (4-1 la pauză).

Autor al unui hat-trick, Ilina Alexandru a fost principala gură de tun din ofensiva liderului, pentru care au mai înscris Hotobocescu Tudor, Brașoveanu Andrei și Ioniță Florian.

În urma acestui al optulea succes din tot atâtea partide disputate în Liga a II-a Est, Pero Cars acumulează 24 de puncte și se pregătește deja de duelurile pe care le va avea începând din sezonul următor cu forțele primului eșalon al Zonei Est.

În fine, FC Everton, echipă care a pierdut la debutul în Liga a II-a Est, a reușit să spargă gheața în fața celor de la Atletico Ferentari, de care a dispus cu un categoric 8-2.

Albu Mihai și Șerban au semnat câte un hat-trick pentru FC Everton, pentru care a marcat o dublă și Alex B., în vreme ce golurile de onoare ale învinșilor au fost înscrise de Florentin Vlad.

Clasamentul la zi al Ligii a II-a Est poate fi consultat aici

Articole similare

Close