Articole

Focus: FC Lopătarii și FC Juve

Două dintre cele mai în vogă echipe ale celor patru serii componente ale Ligii a III-a sunt FC Lopătarii și FC Juve. Ne propunem să vedem care a fost parcursul acestor echipe de până acum.

Echipa FC Lopătarii este deocamdată pe primul loc în cea mai disputată serie a Ligii a III-a, (Seria I). FC Lopătarii este formată din 12 jucători: Ibrahim Bahbani, Vintilă Andrei, Diaconu Valentin, Ioan Vasilescu, Filip Damian, Niculae Mihai, Cuzmin Andrei, Chiriac Valentin, Silviu Ștefan, Drăgăniță Alexandru, Cosmin Alin și Vasilescu Ionuț.

Până acum, echipa FC Lopătarii a jucat șase meciuri din care a reușit să obțină cinci victorii: prima și totodată cea mai categorică victorie a fost cu Phoenix, scor 15-4, dar au urmat rezultatele favorabile din meciurile cu United Team 10-1, Drones, 4-1, Spiru Haret 11-3, FC Bagdad 7-1. Singura înfrângere a fost destul de dureroasă, nu doar că a venit în fața marii rivale din campionat, FC Juve, dar a fost pierdută și la mare diferență, scor 7-1, într-un meci jucat pe terenul din Agronomie.

De partea cealaltă, FC Juve a jucat cinci meciuri din care s-a întors cu tot atâtea victorii. În urma acestor rezultate, echipa este pe locul II în spatele FC Lopătarii. În afara meciului important câștigat cu FC Lopătarii, FC Juve s-a impus și în confruntările cu Fabrica 3-0, Spiru Haret 14-1, Atletico 7-6 și Mineru Motru 8-3.

Următorul meci al echipei FC Lopătarii va fi pe 13 ianuarie în compania formației FC Bagdad, formație în căutarea revanșei, în timp ce FC Juve va juca tot în aceeași zi, cu echipa de pe locul șase, FC Scânteia.

Duelul aprig dintre cele două echipe ne obligă să urmărim cu atenție și următoarele meciuri ale Ligii a III-a, Liga Prieteniei.

Articole similare

Close