ArticoleLiga 1

FC Berceni mai bifează un succes, se menține pe primul loc și așteaptă șocul cu Bizz Brasil

FC Berceni a forțat exact cât a avut nevoie în duelul cu Ambianța Steaua și a mai obținut trei puncte importante în economia luptei pentru titlu pe care o va purta în acest sezon.

Campioana în exercițiu a condus cu 1-0 la pauză, s-a văzut egalată imediat după reluare și a trebuit să muncească ceva pentru a-și asigura victoria pe final, scor 4-2.

Radu Silviu a deschis scorul în minutul 7 pentru FC Berceni, care a înghețat jocul și a intrat la cabine cu avantaj minim.

Băieții de la Ambianța Steaua au ieșit mai montați de la cabine și au egalat în minutul 22, prin reușita semnată de Zamfir Marian.

Aproape 10 minute au sperat cei de la Ambianța că pot realiza surpriza, până când Gața Cristian a readus-o pe FC Berceni în avantaj, în minutul 31.

Radu Silviu a realizat „dubla” în minutul 35, pentru ca Trăistaru George să risipească orice emoție cu trei minute înainte de final, când a marcat pentru 4-1.

Ambianța Steaua a mai avut o tresărire pe final, când Stanciu Costin a marcat în ultimul minut și a stabilit scorul disputei, FC Berceni vs Ambianța Steaua 4-2.

În urma acestui succes, FC Berceni acumulează nouă puncte după trei etape și așteaptă derby-ul din etapa următoare cu Bizz Brasil. De partea cealaltă, Ambianța Steaua este pe 16, în așteptarea primelor puncte din acest campionat.

Articole similare

Close