ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 2

Liga a II-a Sud: Waiters a făcut instrucție cu Fotbal Club Power și ocupă poziția secundă a clasamentului

Ziua de fotbal de miercuri din Liga Prieteniei București a fost deschisă de duelul din cadrul Ligii a II-a Sud dintre Waiters București și Fotbal Club Power, două formații cu situații diametral opuse în clasament.

Dacă Waiters avea 5 victorii și două eșecuri până la partida de pe terenul de la Intrarea Vrabiei și era pe podiumul ierarhiei, Fotbal Club Power era ultima în clasament, cu doar 3 puncte câștigate în primele 7 etape.

Duelul direct dintre cele două a reflectat pe deplin situația din clasament, iar Waiters București a început ca din tun și în minutul 15 conducea deja cu 5-0, grație reușitelor semnate de Cruceru Ionuț, Dragomir Viorel (2) și Stan Ionuț (2).

Fotbal Club Power a marcat golul care avea să se dovedească singurul al ei din acest meci cu două minute înainte de pauză, prin Ionașcu Justinian, în vreme ce la reluare Waiters și-a continuat asediul ofensiv și a mai punctat de 4 ori, prin Manole Gabriel și Stan Ionuț (3), care a punctat în total de 5 ori în acest joc.

Waiters București s-a impus astfel cu 9-1 și a ajuns la al șaselea succes al sezonului, ocupând poziția a doua a clasamentului Ligii a II-a Sud, cu 18 puncte, la 3 lungimi în spatele liderului FC PTM, care are și un meci mai puțin disputat.

De partea cealaltă, Fotbal Club Power rămâne cu 3 puncte și este în continuare „lanterna roșie” a ierarhiei.

Articole similare

Close