ArticoleLiga 2

„Micii Cormorani” vor să fie mari! Liverpool II a trecut la pas de FC Phoenix și trage la promovare

Băieții de la Liverpool Team II încearcă să o ia pe urmele celor de la prima echipă a „Cormoranilor” și să promoveze încă din primul sezon în Liga I a Zonei Sud.

Vineri seara, pe terenul din Ghencea, Liverpool Team II a primit replica celor de la FC Phoenix, care nu au fost capabili să le pună prea mari probleme „micilor Cormorani”.

LFC II s-a impus cu 8-2, după ce și-a adjudecat prima repriză la scor de neprezentare, și a obținut astfel trei puncte care o apropie de podiumul Ligii a II-a Sud.

Minculescu Alexandru și Dumitru Emil au fost principalele guri de tun ale lui Liverpool II, pentru care a mai reușit o dublă Dumitru Bogdan.

De partea cealaltă, imaginea băieților de la FC Phoenix a mai fost spălată în această partidă de dubla înscrisă de Cristian Bojescu în repriza secundă.

În urma acestei victorii la scor, Liverpool Team II acumulează 34 de puncte și urcă pe locul 4 în clasamentul Ligii a II-a Sud, la cinci puncte de podium, dar și cu un meci în minus față de echipele de pe locurile 2 și 3.

FC Phoenix rămâne cu 22 de puncte și ocupă poziția a 14-a în ierarhie.

Oportunitate pentru toate echipele din Liga Prieteniei

Indiferent de rezultatele obținute și de pozițiile pe care le ocupă în clasament, toate echipele din Liga Prieteniei, și nu numai, au oportunitatea de a participa la Friendship Open Tournament, competiție care se va desfășura în Albena, Bulgaria, în perioada 10-12 August 2016.

Subvenționarea pentru acest sezon este în cuantum de 1.500 de euro și se acordă pentru 6 persoane dintr-o echipă. Pot participa oricâte persoane, inclusiv prieteni, iubite și rude.

Pot participa și echipe care nu au făcut parte din competițiile Ligii Prieteniei, dar acestea nu beneficiază de subvenție și li se vor aplica alte prețuri.

La cerere, pentru prietenii din cadrul Ligii, prețurile preferențiale pot fi oferite și pentru sejur mai mare de trei zile, două nopți, dar nu beneficiază de subvenție.

În urma protocolului semnat cu partenerii bulgari, vor participa echipe din mai multe țări, iar Bulgaria va aduce cel puțin 10 echipe.

Articole similare

Close