ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

Fără milă în drum spre titlu: ATVROM a trecut la scor de Ambianța Steaua în play-off-ul Ligii I Sud

Play-off-ul Ligii I Sud a programat miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, duelului din etapa a treia dintre ATVROM și Ambianța Steaua.

Aflată în plină cursă pentru cucerirea titlului de campioană a Ligii I Sud, ATVROM nu a stat prea mult la discuție cu adversarii de la Ambianța Steaua, cărora le-a predat o veritabilă lecție de fotbal.

Astfel, după ce au condus la pauză cu un set la zero, băieții de la ATVROM au continuat să forțeze și la reluare și, cu o defensivă impecabilă, s-au impus cu un incredibil 10-0.

Cu 4 goluri marcate, Drăguț Pandele a fost principalul vârf de lance din ofensiva învingătorilor, pentru care au mai punctat Ion Lucian (2), Dragoș Popescu, Eugen Popescu, Telea Alexandru și Dumitrache Ionuț.

Grație acestui succes la scor, ATVROM este principala favorită la cucerirea titlului de campioană a Ligii I Sud cu două etape înainte de finalul play-off-ului.

După disputarea a 3 etape din play-off, ATVROM este lider al clasamentului, cu 25 de puncte, la două lungimi în fața următoarei clasate, B&B.

De partea cealaltă, Ambianța Steaua ocupă poziția a șasea a ierarhiei play-off-ului Ligii I Sud, cu 12 puncte.

Articole similare

Close