ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Cupa Ligii: Meci nebun în Grupa B! Dortmund a revenit de la 3-6 și a învins-o pe FC Colentina cu un gol marcat în ultimul minut

Dortmund București și FC Colentina au fost, miercuri seara, pe terenul de la Intrarea Vrabiei, protagonistele unui meci nebun din cadrul etapei a treia a Grupei B din Cupa Ligii București.

La capătul unei prime reprize extrem de intense, FC Colentina a condus la pauză cu 5-3, grație reușitelor semnate de Postole Alexandru (2), Paraschiv Alexandru (2) și Ciobanu Marian, în vreme ce pentru Dortmund București au punctat în actul inaugural Tudor Cristian, Tudor Luis și Pecilă Alexandru.

Manșa secundă a fost una electrizantă, iar finalul de meci a fost unul de infarct.

Dortmund București s-a văzut condusă cu 3-6 la 4 minute de la reluare, când Popescu Mădălin a marcat pentru FC Colentina, dar a izbutit să revină fantastic și să treacă la conducerea jocului, prin reușitele lui Tudor Cristian, Tudor Luis, Constantinescu Costin și Teofil Ene.

FC Colentina a egalat la 7 în minutul 38, prin același Popescu Mădălin, dar băieții de la Dortmund București au dat lovitura în ultimul minut al jocului, când Tudor Luis a reușit hat-trick-ul și i-a adus echipei sale o victorie superbă și trei puncte ce s-ar putea dovedi decisive în economia calificării în următoarea fază a Cupei Ligii.

În urma acestui succes cu 8-7, Dortmund București acumulează 6 puncte și se află pe poziția a treia a clasamentului Grupei B, în timp ce FC Colentina rămâne cu 3 puncte și ocupă locul 5 al ierarhiei.

Articole similare

Close