Articole

Debut cu victorie pentru C.S. Popesti Leordeni, 8-2 in meciul cu GS Royals din Liga III Seria 2!

In Liga III Seria 2, GS Royals a intalnit formatia C.S. Popesti Leordeni, debutanta in Liga Prieteniei. Echipa GS Royals a jucat un meci pana in acest moment la Liga Prieteniei, cel cu Blackbirds, victorie cu 12-1.

In acest meci se pare ca baietii de la Popesti Leordeni formeaza o echipa puternica, punand mari probleme celor de la GS Royals. Scorul este deschis in minutul 7 de jucatorul celor de la Popesti Leordeni, Ghita Doru. GS Royals egaleaza in minutul 10 prin reusita lui Gagiu Cristian. Popesti Leordeni insista mai mult pe faza ofensiva iar acest lucru le este rasplatit in minutele 15 si 16 prin golurile lui Cervescu Alexandru respectiv Anghelescu Renato. 3-1 pentru Popesti Leordeni scorul pauzei, de urmarit replica echipei GS Royals in actul secund.

In repriza secunda Anghelescu Renato nu se dezminte si inscrie de inca 3 ori in minutele 23, 24 respectiv 26 si scorul dupa aceste goluri devenea 6-1. In minutul 27 Gagiu Cristian marcheaza pentru GS Royals insa tardiv pentru a putea obtine ceva din acest meci. Nitoiu Valentin si Anghelescu Renato adauga inca doua goluri in dreptul celor de la Popesti Leordeni, incheind socotelile la 8-2. C.S. Popesti Leordeni debuteaza cu victorie in campionat, un debut excelent la Liga Prieteniei pentru acestia.

Articole similare

Close