ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiCupa Ligii

Primele meciuri din grupele Cupei Ligii ne-au oferit un festival de goluri! Vezi rezultatele înregistrate

Primele meciuri disputate în noul sezon al Cupei Ligii ne-au oferit un veritabil festival de goluri, această competiție a surprizelor promițând încă de la debut să ne ofere fotbal spectacol și meciuri antrenante.

După o primă repriză echilibrată, încheiată cu scorul de 3-2 în favoarea celor de la FC Berceni, campioana ediției trecute a Ligii I Sud s-a dezlănțuit în partea a doua a partidei cu Apărătorii Patriei și s-a impus în final cu 7-3, grație reușitelor semnate de Rusu (3), Barbu (2) și Gață (2).

Piatra Albă i-a lăsat pe cei de la Diham Boys să spere doar o jumătate de repriză că pot obține ceva din această dispută, în minutul 11 scorul fiind egal, 1-1. De la acel moment însă, echilibrul s-a rupt, iar Piatra Albă a mai punctat de șapte ori, fără ca băieții din Diham să mai izbutească să înscrie. Scor final 8-1 pentru cei de la Piatra Albă, care debutează astfel perfect în grupele Cupei Ligii.

Capitals le-a aplicat o corecție celor de la FC Colentina, pe care i-a învins cu un set la zero, datorită golurilor înscrise de Popescu (3), Berestean (2) și Stofur, la capătul unei dispute în care învinșii au punctat la statistică doar la capitolul cartonașe încasate, respectiv două galbene și un roșu.

ADSA Restart Barou și Sălaj Boys au oferit festival de goluri, deschis încă din minutul 1 de reușita semnată de Leca Iulian pentru băieții din Sălaj, care au intrat la cabine cu avantaj minim, scor 3-2. În partea secundă, avocații nu au mai putut ține pasul cu ritmul impus de Sălaj Boys, care în final s-a impus cu 8-4 și a obținut astfel primele trei puncte din grupele Cupei Ligii.

Whiters s-a distrat cu cei de la FC 48, de care a dispus cu 10-1, după 6-1 la pauză. Dragomir A. (2), Petre (2), Stan (2), Manole (2), Dragomir V. și Bogdan și-au trecut numele pe lista de marcatori a învingătorilor.

Articole similare

Articol

Close
Close