ArticoleArticole prima paginaBUCURESTICompetitiiLiga 1

LIGA 1. PLAY-OFF. Bella Venezia revine în repriza secundă și câștigă duelul cu FC Diham Boys!

FC Diham Boys, ocupanta ultimului loc din Play-Off, a primit marți seara, vizita celor de la FC Bella Venezia, locul 4 în clasament. Oaspeții, cu un joc mai puțin disputat față de celelalte echipe, acumulaseră 36 de puncte, la doar 3 puncte distanță de Ambianță Steaua, ocupanta locului 3, însă destul de departe de primele două locuri, ocupate de Hooligans, respectiv ATVROM. Gazdele, ultimul loc din Play-Off, erau la doar 3 puncte de penultimul loc, ocupat de Armata Salvării, însă adversara întâlnită în acest joc pornea favorită după calculele hârtiei.

În minutul 13 al primei reprize, apărarea celor de la Bella Venezia este surprinsă cu un lob frumos peste toți jucătorii prezenți în defensivă, iar frumosul assist a avut o continuare în plasa oaspeților. Golul a fost semnat de Tiberiu Iacob. Bella Venezia nu a revenit în joc pe tabela, însă îmbunătățirile se vedeau pe plan tactic. Un 1-0 fragil însă dătător de speranțe pentru FC Diham Boys, la fluierul de final al primelor 20 de minute.

Oaspeții au intrat în joc mult mai motivați, după o pauză care a calmat prestația din prima repriză. Egalarea a venit în minutul 30, prin golul lui Cretu Marius, iar ultimele 10 minute erau de urmărit. La două minute distanță, Rogojan Valentin a înscris pentru 2-1 în favoarea oaspeților, iar Diham Boys se vedea condusă după ce a avut 1-0 timp de 30 de minute din acest joc. Până în minutul 35, gazdele au căzut definitiv, iar scorul a devenit 4-1 în favoarea celor de la Bella Venezia. Marcatorii celor două goluri, Manea Dorel și Rogojan Mihai. Gazdele au redus din diferență în minutul 37, prin Pirontea Florin, însă se părea că este târziu pentru o revenire în acest joc. Nu a fost târziu însă pentru Somodi Radu de la Bella Venezia. Jucătorul oaspeților a dus scorul la 5-2, cu un minut înaintea fluierului final, acesta fiind și rezultatul care a adus 3 puncte meritate echipei Bella Venezia.

O victorie obținută în a doua repriză pentru Bella Venezia, în urma unui joc colectiv, în care toți jucătorii au înscris câte un gol în poarta celor de la Diham Boys.

Articole similare

Close